20% Rabat på service og reparation

Udover 20% Rabat til biler der er 5 år eller mere, kan du også spare 20-50% på reservedele ved at vælge vores fabriks-godkendte økonomi reservedele i stedet for de 100 % originale reservedele.

NEJ ! Tyske værkstedspriser er ikke lavere end hos GT Biler

Hos GT Biler i Kolding får du autoriseret SEAT eller Volkswagen service og reparation til markedets bedste pris. Du får altid en fast pris på det aftalte arbejde. Vores SEAT og Volkswagen tenkikkere er yderst effektive, og arbejder ofte hurtigere og bedre end de uautoriserede værksteder, fordi vores teknikkere kender din SEAT eller Volkswagen fra inderst til yderst. Vores SEAT og Volkswagen teknikkere laver kun disse mærker, og er på efteruddannelse flere gange årligt, for at sikre effektivitet og kvalitet. 

Vi garanterer en lav pris på service og reparation

Ligegyldigt om din SEAT eller Volkswagen skal have lavet serviceeftersynreparation eller vedligeholdelse, så får du den bedste pris hos GT Biler. Det vil vi gerne garantere! Vores prisgaranti sikre, at du som kunde får den bedste pris. Har du fået et skrifteligt tilbud som er billigere end vores, så matcher vi prisen uden at blinke. Skulle tilbuddet indeholde andet arbejde eller andrereservedele, så er det naturligvis det samme vi udfører. Læs mere om vores tilbud om valg af reservedele nendenfor.  

Vi har to priser - Du bestemmer hvilken du vil have

Når vi giver et tilbud til dig, på service eller reparation har vi to muligheder for at beregne prisen. Hhv. en pris med:  

1. Originale SEAT og Volkswagen reservedele, 100% identisk med de dele som din SEAT eller Volkswagen er bygget med. Disse dele er den bedste løsning, når din bil er under 5 år gammel, da der fortsat er kullancemulighed på din SEAT eller Volkswagen.

2. Fabriksgodkendte økonomi reservedele, som er godkendt hos SEAT og Volkswagen. Disse dele køber vi hos Skadinavisk Motor Co. ligesom de 100% originale reservedele, altså fra SEAT og Volkswagen importøren i Danmark. Forskellen er, at disse økonomi reservedele er 20-50% billigere end de 100% originale. Her er der virkelig penge at spare!

Book tid til service eller reparation og få det tilbud med de reservedele som du ønsker. Vi garantere at vores pris er bedst!

BOOK TID ONLINE HER!

 

db02c364-7b9c-46af-bd50-4149c47ec6c8_636415254614497902.jpg