Originale reservedele

Volkswagen Original Dele®

Sikkerhed, høj kvalitet og perfekt tilpasning til din Volkswagen: Med Volkswagen Original Dele kommer du sikkert og komfortabelt tilbage på vejen efter reparation eller vedligeholdelse, og din Volkswagen vil stadig være 100% original. 

Batterier.

Energien fra starterbatteriet er en forudsætning for, at din Volkswagen kan fungere. De strenge retningslinjer for processerne i produktionen, opbevaringen og vedligeholdelsen af Volkswagen Original batterier gør, at du er sikret den bedste kvalitet, sikkerhed og fejlfri funktionalitet.

Bremser.

Volkswagen Original bremser er tilpasset individuelt til din Volkswagen models motorydelse, vægt og maksimale hastighed. På hver eneste køretur har du fordel af vores gennemtestede holdbarhed og tilpassede bremsekomfort med minimal slitage.

Ruder, lygter og udsyn.

Nyd udsigten med Volkswagen Original Dele. I trafikken er det nødvendigt at kunne se og blive set. Volkswagen Original ruder, viskerblade og lygter giver et klart udsyn over alt, hvad der foregår både foran og bag bilen.

Karrosseri & lak.

Den ser ikke bare godt ud, den er også sikker. Volkswagen Original karrosseridele udgør din Volkswagens grundlæggende ramme og beskytter dig og dine passagerer mod påvirkninger fra omgivelserne og mod ulykker. Efter en bule kan din Volkswagen komme til at se så godt som ny ud igen og få sin oprindelige glans tilbage med Volkswagen Original lak.

Motor & gearkasse.

Undgå de motorskader, der kan opstå ved at blande materialer fra tredjepartsprodukter. Lad i stedet din Volkswagens hjerte slå ved hjælp af Volkswagen Original Dele. Tændrør, tandremme, smøremidler og kølevæsketilsætningsmidler: Volkswagen Original Dele er lige sagen for motorer og gearkasser.